Oţeluri rapide

Print

Oţelurile rapide BÖHLER sunt folosite pentru scule de maşini cum ar fi burghie, poansoane de matriţe, broşe şi în unele aplicaţii de deformare la rece. Aici sunt necesare anumite proprietăţi cum ar fi rezistenţa la uzură, duritate şi tenacitatea la cald, care previn exfolierea marginii de tăiere. Aceste lucruri garantează o viaţă lungă a sculelor, costuri de mentenanţă şi timpi de recondiţionare scăzute, şi asigură un proces de producţie reproductibil. O specialitate a noastră sunt oţelurile rapide  foarte performante obţinute prin metoda pulberilor metalurgice.

Ele fac diferenţa în acest segment al cererii pietei.

Oţelurile speciale foarte performante BÖHLER : mai presus de toate celelalte.


     
Oţel rapid obţinut prin metoda pulberii metalurgice, folosit în special pentru scule de tăiere de înaltă performanţa. Duritate excelentă la temperaturi ridicate, resistenţă ridicată la uzură, rezistenţă foarte mare la comprimare şi duritate foarte mare (pana la 70 HRc).
Oţel rapid obţinut prin metoda pulberii metalurgice cu mare duritate la roşu, resistenţă la compresiune şi la uzură. Tehnologia PM conferă deasemenea materialului proprietăţi excelente de rigiditate şi prelucrabilitate, o capacitate de aşchiere ridicată satisfacatoare.
Oţel rapid cu cobalt-molibden ce prezintă duritate foarte ridicată, calităţi excelente de tăiere, duritate mare la roşu şi rigiditate mare. BÖHLER S500 este de asemenea disponibil în clasa specială ISORAPID (retopit sub strat de zgu) pentru scule cu regim greu de lucru.
Oţel rapid obţinut prin metoda pulberii metalurgice cu mare duritate la roşu, resistenţă la compresiune şi la uzură. Tehnologia PM confera deasemenea materialului proprietăţi excelente de rigiditate şi prelucrabilitate, de exemplu o capacitate ridicată de aşchiere.
Oţel rapid obţinut prin metoda pulberii metalurgice cu mare duritate la roşu, rezistenţa la compresiune şi la uzură. Tehnologia PM conferă deasemenea materialului proprietăţi excelente de rigiditate şi prelucrabilitate, de exemplu o capacitate ridicată de aşchiere.
Oţel rapid cu tungsten-molibden cu duritate şi calităţi de tăiere excelente, pentru un spectru larg de utilizari. BÖHLER S600 este de asemenea disponibil în clasa specială ISORAPID pentru scule cu regim greu de lucru.
Este produs prin metodele pulberii metalurgice. Pulberile metalurgice fără segregări,  omogene, de cea mai înaltă puritate şi cu o granulaţie adecvată, sunt transformate în oţeluri rapide omogene şi fără segregaţii cu proprietăţi practic izotrope printr-un proces de difuzie ce are loc la presiuni şi temperaturi înalte.
Oţel rapid cu Wolfram-Molibden aliat cu Cobalt prezentand duritate foarte ridicată, Proprietăţi excelente de taiere, rigiditate foarte mare la roşu,  rezilienţă bună. BÖHLER S705 este de asemenea disponibil în clasa specială ISORAPID pentru scule cu regim greu de lucru.
Este produs prin metodele pulberii metalurgice. Pulberile metalurgice fără segregări,  omogene, de cea mai înaltă puritate şi cu o granulaţie adecvată, sunt transformate în oţeluri rapide omogene şi fără segregaţii cu proprietăţi practic izotrope printr-un proces de difuzie ce are loc la presiuni şi temperaturi înalte.


CAUTA PRODUS
Căuta