Misiune

Print

Misiune

Misiunea 1: Obiectivele Companiei

-Cercetarea, producerea şi vânzarea oţelurilor de scule, oţelurilor rapide şi a materialelor speciale de cea mai bună calitate

- Realizăm profitabilitate cu scopul de a întâlni dorinţele proprietarilor şi de a atrage cei mai buni angajaţi din industrie. Aceste acţiuni ne permit sa demarăm mai departe investiţii care ne asigură viitorul.

Misiunea 2: Poziţionarea pe piaţă

-Produsele noastre sunt privite printre cele mai bune din lume şi servesc ca marca de referinţă pentru concurenţi.

-Ne dorim să ne păstrăm şi întărim poziţia de lider de piaţă bazându-ne pe calitatea înaltă, abilitatea de inovare şi reţeaua mondială de distribuţie.

Misiunea 3: Clienţii

-Satisfacţia clientilor şi încrederea pe care o au în produsele şi serviciile noastre stau în centrul activitatii noastre. Livrăm calitatea dorită în timpul dorit reacţionând la schimbările dorinţelor clientilor noştri într-un mod foarte flexibil.

-Recunoaştem necesităţile clienţilor şi creăm avantaje distincte competitive prin cercetări flexibile şi servicii croite pe necesităţi.

Misiunea 4: Tehnologia

-Lucrăm permanent la îmbunătăţirea proceselor noastre de producţie, garantând cu rigurozitate standarde înalte de calitate.

-Cunostinţele în metalurgie şi expertiza sunt punctele noastre forte. Politica de investiţii prestabilită şi procesele de dezvoltare strict urmărite ne asigură poziţia fruntaşă în plan tehnologic.Viziunea

Viziunea 1: Compania noastră impune cele mai înalte standarde tehnologice din lume pentru oţel şi pentru materialele metalurgice de mare performanţă.

Viziunea 2: Lucrul în parteneriat cu clienţii nostri ne asigură un avantaj competitiv distinct.

Viziunea 3: Privim spre viitor folosind cunoştinţele şi anii de experienţa în domeniu.

Viziunea 4: Contribuţia activă a fiecărui angajat în parte asigură viitorul nostru comun.


CAUTA PRODUS
Căuta