Materiale speciale

Print

Böhler este recunoscut ca fiind lider în producţia de materiale speciale pentru industria offshore, aerospaţială, medicală şi constructoare de maşini laolaltă cu o reputaţie mondială în domeniul barelor pentru execuţia paletelor de turbine. Succesul în aprovizionarea acestor industrii a putut fi atins numai prin obţinerea certificărilor de la cele mai importante instituţii de autorizare din întreaga lume, demostrând ca avem o calitate fără egal.Programul nostru de producţie cuprinde peste 400 de mărci de materiale incluzând aliaje rezistente la fluaj, inoxidabile, bază nichel şi refractare. Oţelul poate fi livrat în bare de diferite secţiuni, semifabricate, table şi placi, forjate prelucrate după comandă pentru rotoare, arbori, palete, discuri.

Cine a aprins lumina?

A produce energie cu un impact redus asupra mediului este cea mai mare provocare a acestei generaţii. Turbinele generatoarelor acţionate de gaz, aburi sau apă, sunt inima economiei noastre şi în acelaşi timp ne influenţează standardul de viaţă. Materialele folosite aici sunt supuse unor solicitări extreme termice şi mecanice. Este un test extraordinar. Pentru aceste aplicaţii Böhler a dezvoltat oţeluri şi aliaje pe bază Nichel şi Cobalt, care permit creşterea continuă a eficienţei turbinelor. Cei mai mari producători din acest domeniu se numără printre clientţii noştrii.

Asigurăm mobilitatea

Nici o altă industrie nu influenţează economia atât de puternic ca industria autovehiculelor. Doar cei mai buni pot reuşi în cea mai acerbă competiţie în domeniul calităţii, fiabilităţii inovaţiei şi disponibilităţii produselor. De mulţi ani Böhler satisface aceste cerinţe. Ca rezultat cei mai mari producători din industria  autovehiculelor  sunt clienţii noştrii.  În dezvoltarea produselor noastre ne-am concentrat eforturile în în creerea unor materiale extrem de rezistente pentru construcţia motoarelor cum ar fi: supape, segmenţi. Cercetarea continuă asigură uneori depaşirea limitelor posibilului.


CAUTA PRODUS
Căuta