Oţeluri de scule la rece

Print

Doar duritate nu este de ajuns !

Oţelurile de scule pentru prelucrări la rece BÖHLER sunt folosite în obţinerea de scule de tăiere, presare, matriţe şi cuţite, ştanţe sau scule pentru tras, scule de laminat şi în multe alte aplicaţii datorită proprietaţilor lor tipice – duritate mare, tenacitate şi rezistenţă la compresiune bune şi rezistenta înaltă la uzură. În alegerea unui materialului cei mai importanţi factori sunt disponibilitatea acestuia, eficienţa costului şi durata mare de folosinţă, îndepliniţi deplin de produsele BÖHLER.


     
Marcă standard de oţel cu continut mare de carbon şi crom.

 Marcă cu o tenacitate excelentă, foarte potrivită pentru  nitrurare.
Marcă cu o tenacitate excelentă, foarte potrivită pentru nitrurare.

Oţel de scule la rece produs prin tehnologia pulberii metalurgice. Prezintă o rezistenţa la uzură extrem de mare şi o excelentă tenacitate.
Oţel de scule la rece cu rezistenţă bună la abraziune şi o excelentă elasticitate.
Oţel de scule la rece călibil în aer cu stabilitate dimensională bună, rezistenţă la uzură şi proprietăţi de prelucrare bune.
Oţel de scule pentru prelucrări la rece cu tenacitate excelentă şi rezistenţă la uzură bună.
Oţel de scule la rece cu excelente proprietăţi de călire în aer, stabilitate dimensională bună, tenacitate rezistenţă la compresiune şi rezistenţă la uzură foarte mari. Deţine o foarte bună duritate după revenire şi excelente proprietăţi pentru nitrurarea în baie, mediu gazos, plasmă şi acoperire PVD. Datorită compoziţiei chimice, distribuţia carburilor este mult mai uniformă şi mărimea acestora mult mai mică decât în cazul oţelurilor cu 12% crom.
Oţel de scule la rece înalt aliat produs prin cea mai modernă metodă bazată pe pulberea metalurgică deţinând: excelentă rezistenţă la uzură, rezistenţă înaltă la compresiune, comportament foarte bun la călire, ductilitate şi tenacitate bune.
Oţel resistent la şocuri prezentând o excelentă tenacitate şi rezistenţă la uzură.
Oţel de scule la rece potrivit pentru călire în ulei cu schimbări dimensionale minime.
Oţel de scule la rece cu rezistenţă ridicată la uzură, livrat în aşa numita execuţie  oţel argint.
Oţel de scule la rece cu tenaciate mare şi duritate maximă disponibil şi în dimensiuni mari. Rezilienţă şi resistenţă la compresiune mărite. Uşor de lustruit. Călibil în ulei şi apă.
Oţel de scule la rece cu tenacitate mare şi călibilitate maximă potrivit pentru călire în aer.
Oţel de scule la rece călibil în ulei, stabil dimensional.


CAUTA PRODUS
Căuta