Oţeluri pentru procesare mase plastice

Print

Succes în serie!

Pentru producătorii de articole din plastic, sunt necesare oţeluri care au o rezistenţă mare la uzură , uşor şlefuibile, cu rezistenţă adecvată la coroziune şi economic prelucrabile. În funcţie de proprietăţile necesare, se folosesc oţeluri de cementare, oţeluri tratabile la cald, oţeluri rezistente la coroziune, oţeluri nitrurate şi oţeluri martensitice călite sau pulbere metalurgică de mare performanţă.


     
Oţel cu crom, mangan şi molibden şi cu continut de sulf. Prelucrabilitate foarte bună în stare călită şi revenită.
Oţel călit şi revenit (pretratat) pentru injecţii mase plastice. Datorită adaosului de nichel, nu există scăderi de duritate în centrul semifabricatelor cu grosimi mai mari de 400 mm. O tehnologie de topire specială oferă o bună prelucrabilitate.
BÖHLER M261 EXTRA este un oţel îmbunătăţit prin precipitare pentru matriţe injecţie mase plastice, ce conţine o excelentă prelucrabilitate în starea de livrare în condiţia recoacerii în soluţie sau a îmbătrânirii. Când se produc scule din oţel recopt în soluţie, îmbătrânirea simplă permite obţienerea de rezistenţe de până la 1250 N/mm2 (44 RC, max.) fără schimbări dimensionale majore ceea ce îi conferă o creştere substanţială a rezistenţei la compresiune şi a rezistenţei la uzură.  
Oţel inoxidabil martensitic cu conţinut de crom. Conţinutul mare de carbon permite călirea şi revenirea pentru creşterea nivelului de rezistenţă. Datorită coţinutului mare de crom , adaosului de molibden precum si a retopirii sub strat de zgură, BÖHLER M300 ISOPLAST vă oferă o excelentă rezistenţă la coroziune şi la uzură şi e caracterizat de o prelucrabilitate şi o uşurintă de şlefuire extraordinare.
Oţel inoxidabil martensitic avansat cu conţinut de crom pentru matriţe destinate injecţiei de mase plastice. Graţie retopirii sub strat de zgură, măsurilor speciale în prelucrarea la cald,  tratamentului termic  şi compoziţiei chimice, marca BÖHLER M310 ISOPLAST oferă numerose avantaje: capabilitatea de a fi bine şlefuit, rezistenţă la coroziune bună, prelucrabilitate bună, rezistenţă la uzură şi călibilitate în aer până la grosimea de 100 mm.
Oţel pentru inserţii mase plastice călit şi revenit ce îmbină o excelentă prelucrabilitate şi o rezistenţă uniformă pe toată suprafaţa secţiunii indiferent de mărimea sculei.
BÖHLER M315 este un oţel suport cu proprietăţi de uzinare îmbunătaţite comparând-se cu oţelurile 1.2085, utilizat pentru rame de forme.Prelucrabilitate excelentă.Rezistenţă bună la coroziune.Călit şi revenit la 1000 N/mm2.
Lucrând cu specialiştii sculeri, BÖHLER a dezvoltat un material cu o compoziţie revolutionară, fabricat printr-o tehnologie nouă de topire, rezultatele găsindu-se în cea mai bună capacitate de şlefuire, o tenacitate remarcabilă, rezistenţă la coroziune foarte bună şi conductibilitate termică îmbunătăţită.
Materialul de înaltă calitate BÖHLER M340 ISOPLAST, fabricat după tehnologia retopirii sub strat de zgură în atmosferă de gaz de protecţie sub presiune, a fost dezvoltat de BÖHLER în strânsă cooperare cu clienţii. Tratamentul termic specific ne permite să atingem proprietăţi echilibrate, potrivite aplicaţiilor cerute.
BÖHLER M390 MICROCLEAN este rezultatul anilor de cercetări şi a deceniilor de experienţă în domeniul pulberei metalurgice. Acest oţel performant pentru injectii mase plastice a fost obţinut special pentru clienţi, care aplicaţii hi-tech pentru industria de procesare a plasticului. Libere de segregare şi foarte omogene, pulberile metalurgice sunt difuzate la temperaturi şi presiuni ridicate pentru a produce un oţel pentru mase plastice unic, cu proprietăţi izotropice.
BÖHLER M461 EXTRA este o marcă de oţel pentru mase plastice călit prin precipitare, ce combină o bună prelucrabilitate atât în starea de livrare cât şi dupa călire.


CAUTA PRODUS
Căuta